Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Άγρια κόντρα περιφερειαρχών για την εκτροπή του Αχελώου και το φράγμα Μεσοχώρας (video)

 


Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Αγοραστός
, ο Cees Loggen, Πρόεδρος παραθαλάσσιων περιοχών στο Συμβούλιο της Ευρώπης (CPMR Brussels), o Csaba Borboly, μέλος επιτροπής Περιφερειών (Committee of the Regions, Brussels), συνομίλησαν με τον δημοσιογράφο Σωτήρη Πολύζο, στο πλαίσιο των συζητήσεων της πρώτης μέρας του Olympia Forum II (21 Οκτωβρίου 2021).

Ο κ. Φαρμάκης στην τοποθέτησή του είπε ότι χωρίς ανθεκτικότητα, δεν γίνεται να αντιμετωπιστούν ακραία φαινόμενα που ζούμε.

«Τα ακραία έκτακτα γεγονότα δείχνουν πόσο αδύναμοι και ανοχύρωτοι είμαστε.  Πλέον είναι ανάγκη να γίνουμε πιο ανθεκτικοί», είπε χαρακτηριστικά. «Η εποχή μας απαιτεί ταχύτητα, αυτοματοποιημένες διαδικασίες και συνέργειες. Απαιτεί επίσης ξεκαθάρισμα αρμοδιοτήτων σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης», συμπλήρωσε από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Όμως οι κκ. Φαρμάκης και Αγοραστός «διασταύρωσαν τα ξίφη» τους για την αναγκαιότητα ή μη της ολοκλήρωσης του υδρο-ηλεκτρικού έργου στη Μεσοχώρα.   Ο κ. Αγοραστός είπε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας αποτελεί πρότυπο στη διαχείριση νερών και ότι διαθέτει το καλύτερο οδικό δίκτυο της χώρας. Ενώ υπεραμύνθηκε της προώθησης του έργου της Μεσοχώρας ως υδροηλεκτρικό έργο. Η μελέτη είναι ελλιπής και βασίζεται σε παρωχημένα στοιχεία, αντέτεινε ο κ. Φαρμάκης.  Είναι ένα πολιτικό κείμενο και για αυτό το λόγο δεν το στηρίζει η περιφερειακή αρχή της Δυτικής Ελλάδος, είπε ο κ. Φαρμάκης ενώ τόνισε ότι και η διαφωνία αυτή θα διευθετηθεί από τα δικαστήρια.

Εμείς στηριζόμαστε τη νομιμότητα, είπε χαρακτηριστικά ο Νεκτ. Φαρμάκης προκαλώντας τον εκνευρισμό του Κ. Αγοραστού, που άρχισε να τον διακόπτει, να φωνάζει και ουσιαστικά να μην τον αφήνει να μιλήσει. «Έξι φορές απεφάνθη το ΣτΕ, θα χάσετε άλλη μία» απάντησε σε οξύ τόνο ο περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας.



7 σχόλια:

  1. Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
    Personal Loans (Secure and Unsecured)
    Business Loans (Secure and Unsecured)
    Consolidation Loan and many more.

    Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
    financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
    Phone number: +917428831341 (Call/What's app)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πού να πάρετε ένα αξιόπιστο δάνειο;

    Η απόκτηση νόμιμης πιστωτικής εταιρείας ήταν πάντα μεγάλο πρόβλημα. Σε πελάτες που έχουν οικονομικά προβλήματα και χρειάζονται λύση για αυτό. Το θέμα της πίστωσης και των προπληρωμών είναι κάτι για το οποίο ανησυχούν πάντα οι πελάτες όταν αναζητούν δάνειο από έναν νόμιμο δανειστή. Ωστόσο, έχουμε κάνει αυτή τη διαφορά στον κλάδο των δανείων με την εταιρεία HILLTOP FINANCE. (hilltopfinancefirm@gmail.com)

    Γιατί να πάρω δάνειο από το HILLTOP;

    Εδώ στο HILLTOP προσπαθούμε να είμαστε η καλύτερη εταιρεία διαδικτυακών δανείων όσον αφορά τις υπηρεσίες μας και την ικανοποίηση των πελατών μας. Προσφέρουμε ακάλυπτα δάνεια στο 90% των αιτούντων μας
    - με επιτόκιο έως και 3%
    - χωρίς απαίτηση πιστοληπτικής ικανότητας
    - Απαιτούνται πολύ λίγα έγγραφα
    - Η προγραμματισμένη ημερομηνία αποπληρωμής είναι ελαστική
    - εκταμίευση δανείου μεταξύ 24 ωρών από την υποβολή της αίτησης
    - πολύ φιλικό περιβάλλον.

    Πώς μπορώ να πάρω δάνειο από το HILLTOP;

    Προσφέρουμε δάνεια χωρίς εξασφάλιση που κυμαίνονται από 3000 έως 500000 σε USD/EUR/£ £, εξακολουθούν να ισχύουν άλλα ισοδύναμα νομίσματα. Τώρα βιαστείτε και επιλέξτε τη φόρμα αίτησης για να λάβετε το επιθυμητό δάνειο για την ενοποίηση τμήματος, την επιχείρηση, τις επισκευές κατοικιών και οποιαδήποτε άλλα σχετικά θέματα.

    E-mail: hilltopfinance@protonmail.com

    E-mail: hilltopfinancefirm@gmail.com

    Whatsapp: +1(954)417-1149

    Τηλεγράφημα: +1(954)417-1149

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. I am so delighted I found your weblog, I really found you by accident,
    while I was researching on Bing for something else, Regardless I am here now and would just I saw this HOW TO EASILY OBTAIN FAKE UK DRIVING LICENCE THAT WORKS FROM THE DVLA an will like to say thank you. (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the minute but I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the excellent job.

    Y’all don’t forget to join this DVLA EXPERTS TELEGRAM GROUP for more information about new drivers license and updated materials being used along the production process of the DL . You can also take advantage to learn and meet many Experts who will guide you on numerous techniques for anyone who love hacking and don’t know how to go about it .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα σε όλους

    Είστε επιχειρηματίας ή γυναίκα; Είστε σε κάποιο οικονομικό χάος ή χρειάζεστε κεφάλαια για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Χρειάζεστε δάνειο για να ξεκινήσετε μια ωραία μικρή και μεσαία επιχείρηση; Έχετε χαμηλό πιστωτικό σκορ και δυσκολεύεστε να λάβετε κεφαλαιακό δάνειο από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα;. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω email: mrrolandjohnson62@gmail.com

    Τα δάνειά μας είναι καλά ασφαλισμένα για μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας, Ο κύριος στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να λάβετε τις υπηρεσίες που σας αξίζουν, Το πρόγραμμά μας είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε άμεσα. Μειώστε τις πληρωμές σας για να μειώσετε την πίεση στα μηνιαία έξοδά σας. Αποκτήστε ευελιξία με την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για οποιονδήποτε σκοπό από διακοπές, εκπαίδευση, μέχρι μοναδικές αγορές. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω email: mrrolandjohnson62@gmail.com

    Προσφέρουμε τους ακόλουθους τύπους δανείων:

    * Δάνειο αυτοκινήτου
    * Στεγαστικό δάνειο
    * Στεγαστικό δάνειο
    * Επενδυτικό Δάνειο
    * Εμπορικό Δάνειο
    * Οικοδομικό Δάνειο
    * Δάνειο Εξυγίανσης Οφειλών
    * Επιχειρηματικό δάνειο [ασφαλές και ακάλυπτο]
    * Προσωπικό δάνειο [ασφαλές και ακάλυπτο]
    * Φοιτητικό δάνειο και τόσα άλλα.

    Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που περιλαμβάνει: Επιχειρηματικό Σχεδιασμό, Εμπορική και Αναπτυξιακή Χρηματοδότηση, Ακίνητα και Υποθήκες, Δάνεια Εξυγίανσης Χρέους, Επιχειρηματικά Δάνεια, Ιδιωτικά δάνεια, Δάνεια Αναχρηματοδότησης Κατοικίας με χαμηλό επιτόκιο 2% ανά έτος για ιδιώτες, εταιρείες και εταιρικά όργανα. Αποκτήστε το καλύτερο για την οικογένειά σας και αποκτήστε επίσης το σπίτι των ονείρων σας με το πρόγραμμα Γενικού Δανείου μας. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω email:mrrolandjohnson62@gmail.com

    ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΔΑΝΕΙΑ – ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΙΤΑ ΔΑΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι η Μπέκα Νόρα, θα ήθελα να μοιραστώ μια αξιοσημείωτη μαρτυρία για το πώς πήρα δάνειο 800.000 Ευρώ, ΔΑΝΕΙΟ μέσω πιστωτικής επένδυσης ELENA NINO και πάσης φύσεως. αν ενδιαφέρεστε για δάνειο επικοινωνήστε στο email: elenanino0007@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα σε όλους, Το όνομά μου είναι Akuzuk, είμαι πολίτης της Λετονίας. ζω στην Ιορδανία. Θέλω να συστήσω σε όποιον χρειάζεται δάνειο να επικοινωνήσει με τα Πιστωτικά Ιδρύματα Δανείου που μου έδωσαν δάνειο 305.000,00 δολαρίων για να ξεκινήσω την επιχείρησή μου. Τα πιστωτικά ιδρύματα δανείου είναι μια νόμιμη χρηματοοικονομική εταιρεία πιστοποιημένη από την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση. Προσφέρουν όλα τα είδη δανείων, π.χ. προσωπικό δάνειο, ενοποιημένο δάνειο, επενδυτικό δάνειο, δάνειο εκκίνησης επιχειρήσεων, δάνειο κολάζ και δάνειο υγείας. Email επικοινωνίας: loancreditinstitutions00@gmail.com ή WhatsApp: +393509811524

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας προτείνω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων, εξασφαλισμένων και ακάλυπτων δανείων και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447360502110 και λάβετε μια απάντηση στη στιγμή.

    Ένα δάνειο από μια αξιόπιστη και ικανή εταιρεία είναι αυτό που χρειάζεστε για να πετύχετε τον στόχο σας. Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    * Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών από την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης οικονομικών. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
    Email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Οι μεσάζοντες/σύμβουλοι/μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα εργαστούμε μαζί προς όφελος όλων των εμπλεκομένων μερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή